Doktor Ljubomir Buca Mojsilović, suprug Mirjane Bobić Mojsilović, preminuo je iznenada u 37. godini, kada je njihova naslednica imala samo godinu dana.

Uprkos tragediji koja je zauvek ostavila ožiljak na njenom srcu, Mirjana je smogla snage da nastavi život dalje i da se bori za budućnost svoje ćerke.

"Imala sam dva izbora, da odem kod mame u krilo i nastavim da plačem i drugi, da uzmem život u sopstvene ruke, i radila sam to kako sam znala i umela. Da li je uvek bilo dobro sigurno nije, da li sam bila spektakularna, nisam. Bavila sam se novinarstvom, a kada mi se učinilo da više nemam šta da kažem i da gotovo svaki moj pasus prelazi u literaturu otišla sam iz tog sveta i počela da pišem knjige", rekla je jednom prilikom Mirjana, prenosi "Story".

Kada je definitivno prešla u književnice, Mirjana je svoje knjige počela da prodaje kako bi vratila dugove i kako bi ćerki obezbedila uslove za normalan život.

"Sećam se da sam ih prodavala po Knez Mihailovoj. Stavim Milu u 'Reno 4' da nam kola ne odnesu panduri i onda idem od knjižare do knjižare. Keš je tada bio, i onda sve po deset, dvadeset dinara, samo joj ubacim kroz onaj mali leptirić na autu i kažem: 'Milence, broj'. Vraćale smo tako naše dugove i živele od toga", ispričala je spisateljica i nekadašnja novinarka.

Suprug Ljubomir Buca Mojsilović bio je njena najveća ljubav, a kako je istakla jednom prilikom, zbog ćerke se više nije udavala.

"Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Svesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno", iskrena je bila Mirjana, čija ćerka se ove godine udala.

Još fotografija Mirjane Bobić Mojsilović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/mirjanabobic Mirjana Bobić Mojsilović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna