Važni datumi u kući Marinka Rokvića uvek su se obeležavali porodičnim svečanostima, a danas je Nikola objavio baš jedan takav snimak i posvetio ga bratu Marku, za rođendan. 

"Ne zaboravi me!! Ovako smo uvek spontano pevali za naše bitne datume!", napisao je Nikola uz video klip, u kojem se čuje kako traži i od majke Slavice da zapeva. Ona se, bez kompleksa, pridružuje trojici vrsnih pevača, pa nije ni čudo što pratioci komentarišu kako je "prava kraljica".

"I ako nije tu, njegov glas će pevati dok pevaju Rokvići i dok se slušaju njegove pesme… ", dodao je Nikola uz snimak. "Raduj se Markaneeeeeee!!!! Na mnogaja blaga i radosna leta!!!", poručio je bratu.

Marku je rođendan čestitala i supruga Sara. "On je zauvek no 1 u mnogo toga. Najviše kada je u pitanju “i reč i delo”, duhovitost, pravednost i ljubav ka porodici.

I lep je dasa, pride, ali njemu “drvoseči” to uopšte nije važno, samo dok je smeha, vina, zime, šume i njegovog mira. Depoti i meni si sve", napisala je Sara.

I Nikola i Marko čekaju prinove, a vesti o tome su nedavno objavili. Baka Slavica je presrećna, jer su joj od smrti Marinka, unučići najveća uteha. Sinu je čestitala rođendan ovim rečima: Kad padam ti si tu i ne dozvoljavaš da podnem, kad sam tužna uvek uradiš nešto da me do suza nasmeješ. Veoma često i misli mi čitaš dok se znatiželjno u moj pogled zaneseš. Da, uvek si tu.

Da razumeš, da zagrljajem lečiš dok se propinjem ko dete da poskočim na prste da poljubac pukne. Gromado moja od čoveka u svakom smislu te reči još većeg srca i ogromne duše. Sreća te sretala, ljubav te pokretala, sa osmehom tvojim sve barikade života neka se sruše. Srećan ti rođendan sine moj, dušo moje duše. Voli te tvoja majka!

Izvor: Lepa&Srećna