Ana Sević je još jednom pokazala da je prava modna trendseterka među pevačicama! Odlučila je da konačno skine svoj tradicionalni minić i obuče trendi suknju za nastupajuću sezonu - maksi dužine.

Moda dugačke suknje se najavljuje još od početka ove godine, ali iz nekog razloga kod nas malo kasni. Posebno se nije očekivalo da taj trend prihvati estrada, jer dame na sceni se trude da izgledaju što zavodljivije i pokažu noge.

ana sevic mini suknja.jpg
Instagram / anasevicofficial 

Utoliko je iznenađenje veće što ga je, među prvima, pokazala Ana Sević koja ima još jedan razlog da se malo usteže da prihvati ovu modu, a to je visina.

Maksi suknje najlepše stoje ženama prosečne visine i građe. One sitnije, poput Ane, kao i veoma krupne, moraju da budu oprezne kad primenjuju ovaj trend. Međutim, Ana je pronašla odlično rešenje. Odabrala je dijagonalne pruge koje izdužuju figuru i kombinovala ih sa pliseom koji stvara pravu vizuelnu igru pred očima.

ana sevic maksi suknja.jpg
Instagram / anasevicofficial 

Uz zeleni top koji naglašava lepu bistu i ostavlja gole ruke i vrat, kombinacija je izuzetno uspela. Zelena je, naravno, boja sezone, pa su i papuče takve da zaokruže izgled. Pogledajte i druge Anine modne kombinacije u galeriji slika!

Instagram / anasevicofficial Modne kombinacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna