Slatka, šarmantna, zgodna, zavodljiva... ovo su samo neki od komplimenata kojima pratioci obasipaju Anu Sević na Instagramu. Mada već duže vreme nije aktivna na sceni, pevačica i voditeljka i dalje privlači veliku pažnju.

Mlada mama ume da animira svoju publiku na društvenim mrežama i često sa njima komunicira preko storija, anketa i serija pitanja i odgovora. Godišnji odmori su joj uvek prilika da zablista, jer rado pokazuje svoje modne kombinacije.

Leto je dodatni bonus, budući da je liniju dovela do savršenstva vrlo brzo nakon porođaja. Činjenica je da se ni tokom poslednje trudnoće nije puno ugojila, mada je svojim fanovima pričala da je jela baš sve što je želela. Smatra da je dovoljno aktivna i zato nije htela sebi da bilo šta uskraćuje.

Za plažu u Grčkoj, Ana je spremila efektne kupaće kostime. Odlučila je da prihvati trend jarkih boja, pa su njeni kostimi u nijansama tirkizne, plave i zelene, za razliku od bele boje koju je nosila prošle godine.Naočare su izuzetno moderne - lepo joj stoje okrugle, bez vidljivog rama, ali sa zlatnim nitnama koje naglašavaju oblik. Zavodljiv pogled daju joj i one sa mačkastom formom, pa zavirite u galeriju slika!

Instagram / anasevicofficial Kupaći kostimi i sunčane naočare

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna