Megan Markl je objavila svoj prvi podkast koji je dugo najavljivan, a u njemu razgovara sa Serenom Vilijams, bliskom prijateljicom i poznatom svetskom šampionkom u tenisu.

Njih dve su razgovarale o raznim predrasudama koje se odnose na žene, ali su obe ispričale i svoje lične priče o raznim iskušenjima i kriznim situacijama s kojima su se susrele kao majke.

Tako je Megan podelila i sećanje na neprijatan događaj kad je otišla na prvu turneju sa princom Harijem. Ostavili su malog Arčija, koji je tad imao samo četiri i po meseca, sa dadiljom u palati, a njih dvoje su bili u zvaničnoj poseti Južnoj Africi.

arci sin megan markl
Profimedia 

"Sećam se da sam održala jedan govor ženama i devojkama, pa smo seli u automobil", priča Megan. "I tad mi kažu da je u rezidenciji izbio požar. Šta? U bebinoj sobi je izbio požar", opisala je žena princa Harija.

"Vratili smo se. I naravno, kao majka, reaguješ - o bože moj, pa kako? U rezidenciji je izbila vatra! Dadilja je, srećom, ponela bebu kad je sišla sa sprata da nešto pojede. Za to vreme, grejalica je izazvala požar u sobi. U kojoj nije bilo detektora požara! Neko je samo osetio dim i tako je vatra otkrivena i ugašena.

Svi smo u suzama, svi smo potreseni. I šta onda moramo da uradimo? Da izađemo i krenemo na drugi zvanični sastanak? Rekla sam - ovo nema nikakvog smisla."

megan markl princ hari 0472907196.jpg
Profimedia 

Podsetimo, princ Hari i Megan Markl su odlučili da napuste kraljevsku porodicu u januaru 2020. godine. 

Kako je Hari izjavio na jednoj večeri, Megan i on nisu lako doneli ovu odluku. Takođe, kako kaže, svestan je da nisu uvek sve radili kako treba, ali "nije bilo druge opcije".

Kad se venčao sa Megan, bili su oboje veoma uzbuđeni, naveo je princ. Bili su puni nade i spremni da služe. Zato je, naglasio je, veoma tužan što je "do ovoga moralo doći."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna