Novak Đoković je "kralja šljake" skinuo s trona, a najveću podršku iz lože pružala mu je supruga Jelena. Dok je ona zdušno najavila da naš teniser pobedi, Rafaela Nadala supruga Maria Frančeska Perelo, poznatija kao Ćiska, nije bodrila uživo na Rolan Garosu. I to nije prvi put.

Retke su situacije kada španskog tenisera supruga prati na mečevima. To je, kako je u jednom od retkih intervjua ispričala, njihova zajednička odluka kako bi održali dobar emotivni odnos.

"Njemu treba prostor kada se takmiči i sama ideja da se povlačim tamo i čekam ako me slučajno zatreba u kojem trenutku zamara me. To bi me gušilo i Rafael bi se brinuo za mene. Da ga pratim svuda, mislim da se ne bismo više tako dobro slagali", zaključila je.

Ćiska je diplomirala preduzetništvo, a uz to je projektni direktor u Fondaciji Rafa Nadal. Sa  teniserom je započela 2005. godine a venčali su se 2019. godine u dvorcu La Fortaleza na španskom ostrvu Majorka, gde se Nadal rodio. Došlo je 350 gostiju, a među njima su bili brojni glumci.

 Izvor: Lepa&Srećna