Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović zakleli su se na večnu ljubav u nedelju, 21. avgusta, na jednom salašu u Vojvodini, a zvanice je posebno obradovao dolazak Severine, koja je uveličala ovo slavlje.

Popularna pevačica oduševila je kako mladence, tako i sve goste, a na svadbi je otpevala nekoliko svojih pesama, dok joj se na bini u jednom trenutku pridružila i mlada Tihana.

Posebno emotivan trenutak bio je kada je pevačica zapevala svoju pesmu "Prijateljice", a uz ove stihove Tihana se sa drugaricama čvrsto zagrlila, te niko nije ostao imun na tu scenu.

bane trifunovic tihana lazovic 4.jpg
Instagram / andjelkap 

Glumica je sada, tri dana nakon venčanja, podelila dirljivu objavu kojom se zahvalila Severini što je uveličala njen i Banetov najvažniji dan u životu.

"Rodila se ja tako davne 1990. Zaplakala, pa probrljavila neke reči koje zvuče kao mama i tata. Ubrzo zatim zapevala. Tata puštao ploče. Rok, džez, bluz. Sestra Tajana ima 5 godina, svira klavir, peva Džejmsa Brauna. Ja pevam 'palomablanka putuje na daleke obale', ja pevam 'Dalmatinka, Dalmatinka, tri ljubavi svoje ima'. Narasla Tihana. Severina i dalje na sceni. Trese region, izgleda k'o avion, voli je raja, kliče joj narod, ona je bomba. Ona je fenomen. Ona je, kao sto kaže Hani Erceg, "predmet žudnje balkanskih mužjaka i predmet prezira frustriranih žena".  Ona je velika, prevelika, za tako sitne, sitne, kao makovo zrno sitne duše našeg gnjilog, patrijarhalnog, šovinističkog, frustriranog, licemernog društva. O kako volimo da mrzimo žene. O kako volimo da mrzimo jer ne možemo da dosegnemo. O kako volimo da mrzimo uspešnu. O kako volimo da mrzimo uspešnu i lepu. O kako volimo da mrzimo uspešnu, lepu, pametnu. P.S. Pila si pivo na mojoj svadbi. I to malo. Razočarana sam. Očekivala sam da ćeš nategnuti bocu kajsije. Hvala ti Seve, ulepšala si meni i mom Banetu naš dan. Volimo te", napisala je Tihana Lazović na Instagramu.

Tihana Lazović se obratila Severini nakon što joj je pevala na svadbi
Youtube/Printscreen/ Marketing Projekt 

Odmah je usledio i Severinin odgovor.

"Ooo hvala ti najslađa, ni mama mi ne bi ovako napisala. Jako sam srećna zbog vas dvoje predivnih duša", poručila je pevačica.

Još fotografija Tihane Lazović i Baneta Trifunovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/tihanalazovich Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna