Čarobno slavlje na krovu sa veličanstvenim pogledom na Budvu bio je povod da seNevena Božović oglasi na Instagramu. Popularna pevačica nerado otkriva svoj privatni život, pa je tako skrivala i vezu sa zgodnim kapetanom aviona Ivanom Nikolićem.

I njihovo venčanje je bilo diskretno, a onda je punih šest meseci krila i da je u drugom stanju.

Nevena Božović o ćerki i mužu
Instagram / nevenabozovicofficial 

Ipak, poslednja proslava je bila toliko lepa i važna da je pevačica želela da detalje podeli odmah sa svima.

Njena mezimica Anka je napunila godinu dana, a u čast njenog rođendana je sve bilo u crvenim i roze nijansama. Gosti su uživali u zvucima violončela na divnoj terasi, a slavljenica je dala svoj "doprinos" atmosferi zabavljajući se uz šareni dečiji klavir.

Nevena nije krila koliko uživa sa svojom porodicom. Mada je Nikola vrlo zauzet kao pilot, u jeku turističke sezone, i on je bio tu da dočeka goste i s njima priredi Anki nezaboravan doživljaj.

Nevena Božović, Anka i Nikola Ivanović
Screenshot / Instagram / nevenabozovicofficial 

Bilo je mnogo balona, cveća i vatrometa, mama je blistala u ružičastoj haljini, a kako je izgledala rođendanska torta, pogledajte u galeriji slika. 

Instagram / nevenabozovicofficial 1. rođendan ćerke Anke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna