Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić u decembru prošle godine dobili su naslednicu Katju, a pevačica je nedavno odlučila da angažuje dadilju koja joj pomaže oko čuvanja bebe.

"Trenutno mi najviše pomaže dadilja, ni mama ni tata nisu u Srbiji, sestra, svekar i svekrva... Ni moj muž nije tu! Ne bude mi prijatno kada odem negde na dva, tri dana, to mi teško padne. A kada sam blizu, pa kada odem negde na kratko, to mi brzo proleti", rekla je Kaća za "Pink".

Ona je priznala da, kada je van kuće, dadilji non-stop šalje poruke.

"Šaljem dvesta poruka, dadilja mi kaže: 'Molim te, opusti se, spavala je, klopala je. Sve je u redu i kako treba'. Jako se plašim, volim u svakom trenutku da znam da li je sve u redu", iskrena je bila pevačica.

katarina grujic 4.jpg
Instagram / katarinagrujic.doll 

S obzirom na to da njen posao podrazumeva boravak u noćnim klubovima, Kaća Grujić kaže da van toga retko izlazi u provod.

"Marko i ja uglavnom izlazimo zajedno, ali on zbog svojih obaveza i utakmica ne može često da izlazi. Ja to nekad ispoštujem, meni su moji izlasci uglavnom na mojim nastupima, jer radim svakog vikenda. Malo mi je preko glave da i van toga izlazim... Nisam dugo izašla, ni bila skoro na nekom koncertu, bila je i korona, bila sam trudna", zaključila je pevačica.

Kaća Grujić i Marko Gobeljić prošle godine su organizovali intimnu ceremoniju građanskog venčanja, dok su se početkom ovog meseca venčali i u crkvi i organizovali veliko svadbeno slavlje, a fotografije možete pogledati u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Provod do zore!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna