Milica Dabović ne pokazuje često emocije u javnosti, ali ovog puta nije mogla da se suzdrži. Košarkašica je, naime, otkrila da je zbog jednog glumca isplakala mnogo suza, a reč je o Milanu Mariću.

Milan je prošle godine oduševio naciju ulogom Tome Zdravkovića u filmu "Toma", a među onima koje je ovo ostvarenje dirnulo do srži je i Milica.

Ona je sada imala priliku da se fotografiše sa jednim od svojih omiljenih glumaca, pa mu se tom prilikom i javno obratila.

Milica Dabović i Milan Marić
Instagram/stefanovamama13 

"Kada bi čovek samo znao koliko sam plakala zbog njega", napisala je Milica Dabović uz zajedničku sliku sa Marićem, a potom je dodala stihove pesme "Ponoć", naslovne numere pomenutog filma.

Brojni pratioci sportistkinje oglasili su se u komentarima i napisali da je Milan kao Toma i njima izmamio suze, a neke su zanimali i drugi detalji o glumcu.

"Je l' on toliko visok, ti si baš visoka?", pitala je Milicu jedna pratiteljka, na šta je ona odgovorila: "Ja sam 1,73m".

Milica Dabović je, podsetimo, nedavno bila u žiži javnosti nakon što je obelodanila da ima novog dečka, a reč je o biznismenu Vanji Ćoriću.

Milica Dabović o novom dečku
ATA / Antonio Ahel Milica Dabović sa dečkom Vanjom Ćorićem

"Vanja me je osvojio dobrotom. Dugo smo se družili pre nego što smo započeli vezu, a onda smo se dogovorili da iz Ciriha, gde on živi, do Herceg Novog, a potom do Beograda, dođemo motorom. Moja velika želja je da motorom proputujem svet", rekla je nedavno za naš portal Milica, koja je dodala i da je Vanja odlično prihvatio njenog sina Stefana.

"Voli Stefana više nego mene, a to je sada pokazao kada smo bili na moru", rekla je ona tada.

Neke od fotografija Milice Dabović koje su privukle pažnju javnosti pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Izdanja Milice Dabović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna