Blogerka Jovana Jocić i pevač "Magla benda" Vladan Savić objavili su da se rastaju početkom marta. Vest o razlazu objavili su na društvenim mrežama.

"Kao što sam do sad delila sa vama i lepe i ružne stvari vreme je i ovo da podelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo. Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer kao što većina zna imamo Đanđu. Ono što bih zamolila sve medije i ljude koji nas prate je to da nas u vezi ovoga ne kontaktiraju jer nikakve dodatne komentare nećemo davati",  napisala je blogerka na svom Instagram nalogu, a Vlada je istakao da se razilaze u fenomenalnim odnosima i da im je sreća ćerke na prvom mestu.

"Nismo se rastali u dobrim odnosima, nego smo se rastali u fenomenalnim odnosima. Neke stvari jednostavno ne možeš da sakriješ, mi imamo i dete. Da smo se rastali u lošim odnosima, ja ne bih davao sad ovaj intervju sigurno. Super sam raspoložen i super mi je energija. Jovana je jedna divna osoba, divna majka", rekao je nedavno pevač za "Blic", otkrivši kako se on i Jovana dogovaraju o vremenu koje provode sa ćerkom.

Jovana je nije krila da joj, ipak nije bilo lako da donese ovako veliku odluku.

Komšije o razvodu Jovane i Vladana
Instagram/Vladan Savic/Jovana Jocic 

"Najveći životni poraz mi je što nisam uspela da sačuvam porodicu na okupu. Ali oboje dajemo sve od sebe da Anđa bude jako srećno dete", istakla je ona odgovarajući na pitanja fanova na  instagramu, gde je upravo otkrila i da je otpočela novo životno poglavlje. Ona se sa ćerkom preselila u novi dom, a sada je pokazala kako izgleda njihova oaza.

"Ne mogu da vam opišem sa koliko uživanja i ljubavi smo Anđa i ja opremale naš mali kutak. Joooš puno toga nam ostaje da upotpunimo, ali ne žurimo, jer nam je srce puno i sa ovim", presrećno je napisala Jovana i pokazala delić svog raja.

Jovana Jocić - Uredjivanje Stana instagram/jocic.jovana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna