Košarkaški as Bogdan Bogdanović proslavio je jubilarni 30. rođendan. Glamuroznoj zabavi prisustvovali su brojni prijatelji, a među njima Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić.

Glumica je, kao i obično, privlačila pažnju fenomenalnom linijom koja je došla do punog izražaja u izazvnoj crnoj haljini golih leđa, sa dubokim izrezom sa prednje strane. Uz nju je Jelisaveta obula traktivne sandale sa visokom potpeticom.

Perfektna figura popularne glumice već duže je glavna tema, a mnoge dame zanima kako Jelisaveti polazi od ruke da i posle dva porođaja ima manekenski struk.

Glumica je ranije ispričala da joj je nakon rođenja drugog deteta ostalo nekoliko kilograma viška zbog čega je potražila pomoć nutricioniste kako bi se rešila nekoliko suvišnih kilograma koji su se zadržali nakon trudnoće.

"Zahvaljujući nutricionistkinji brže sam došla do zdravijeg načina života i ishrane. Jelovnik, pre svega, baziram na povrću bogatom vlaknima, a uz to unosim i složene ugljene hidrate i proteine. Ne volim dijete, one su krajnje sredstvo kom pribegavam zato što daju kratkoročne rezultate. Verujem da je dobro osmišljena ishrana bolja od svake dijete", rekla je za "Hit Informer" tada glumica i istakla da su deca njen najbolji fitnes.

jelisaveta orasanin 6.jpg
Instagram / jagodenamagli 

"Deca su moja teretana. Ali bukvalno. Oni su moji privatni treneri. Kad sam sa njima, ne sedam. Smatram da i to utiče na kilažu", objasnila je Jelisaveta i dodala da joj je i "reformer pilates" mnogo pomogao da se vrati u pređašnju formu. "Ova rekreacija savršeno oblikuje telo, potpomaže koncentraciju, topi kilograme, ali i uspostavlja unutrašnji balans, što je meni preko potrebno. Moj trening podjednako opterećuje obe strane tela i celokupnu muskulaturu, čime se kalorije brže tope, a telo savršenije oblikuje", otkrila je glumica.

Još fotografija Jelisavete Orašanin pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / jagodenamagli Da li je Jelisaveta Orašanin ugradila silikone?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna