Pevač Bane Krstić iz "Garavog sokaka" razveo se od supruge Jelene nakon osam godina braka. Par se rastao bez teških reči, a ostali su u korektnim odnosima, pre svega, zbog sina Mihajla.

"Razvod se dogodio prošle godine u maju, a sudski je zaključen u julu. Inače, Bane i Jelena imaju sina Mihajla Krstića o kome je dogovoreno da se bivši supružnici zajednički brinu", rekao je izvor za portal "NS uživo".

Iz prehodnog braka Bane Krstić ima još dvojicu sinova 28-godišnjeg Danila i 26-godišnjeg Angela, dok Mihajlo ima sedam i po godina. 

Bane je sa porodicom živeo u novosadskom naselju Klisa, a o vaspitanju sinova govorio je jednom prilikom za portal "Moj Novi Sad"

"Nema tu mnogo vaspitavanja. Oni gledaju šta i kako radiš, dekodiraju te i uzmu šta im se sviđa. Ostalo rade po svom. Moj otac nije mnogo pričao, skoro ništa, ali je mnogo toga pokazivao. On je i danas moj najveći heroj. Inače, trudim se da budem blag roditelj, ali ne i mlak", rekao je muzičar.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna