U 55. godini, Nikol Kidman i dalje "diže prašinu" kad god objavi neku naslovnu stranu. Takav je slučaj i sa časopisom "Perfekt" (Savršeni), na čijoj naslovnici australijska glumica izgleda kao da je duplo mlađa.

Svi mediji pišu o provokativnoj slici, a u centru pažnje su bicepsi lepe Nikol. Dok joj se neki rugaju kako ima mišiće "kao Arnold Švarceneger", drugi se dive što su joj butine zaista kao isklesane. "Sve je to fotošop", tvrde mnogi i nerviraju se misleći da je ovoga puta zaista preterala.

nikol kidman perfect.jpg
Perfect / ZHonglin 

Kidman je i slikom na naslovnoj strani magazina "Veniti Fer" isprovocirala mnoge, jer je pozirala ne u mini, već u "mikro" suknji. Slično je i sada. Njena suknjica više podseća na pojas za vožnju motorciklom, a žene strepe od ovog trenda koji će pristajati samo tinejdžerkama.

"Prvi put kad sam videla ovu modnu kombinaciju, preklinjala sam da mi je obuku", opisala je svojevremeno slikanje za Veniti Fer. "A kad se sve završilo, otišla sam misleći - gde mi je bila pamet? Šta si to uradila, Nikol, pitala sam sebe. A onda sam pomislila - pa dobro", prepričava glumica.

nikol kidman veniti fer.jpg
Promo / Vanity Fair 

"Jer jedan deo mene misli - ja ću da radim ono što želim da radim, na kraju krajeva! I ja hoću da se zabavim. Ja se potrudim, stvarno se potrudim kad već dođem. Ali mora da mi bude zabavno. Nekad to da uspeh, a nekad ne. Ali sviđa mi se ideja da budem odvažna i ne dam da me strpaju u kutiju."

Tome je dokaz kompletan njen imidž, a ne samo bicepsi na koje se neki fokusiraju. Dok se neke žene pitaju - "šta ova žena jede? Tri skakavca dnevno?", druge su oduševljene sjajem u Nikolinim očima, a treće pitaju kako se zove luda frizura koju ovde nosi.

Pogledajte i vi za kakve je transformacije Nikol sposobna, možda je i to jedan od razloga što je toliko uspešna kao glumica?

Profimedia Kraljica transformacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna