Iako su već godinama pod budnim okom javnosti, Nikolija Jovanović i Relja Popović uspevaju da detalje svog privatnog života u velikoj meri zadrže daleko od znatiželjnih pogleda.

Ponosni su roditelji dve ćerkice, Ree i Hane, a pevač je sada otkrio pojedine detalje odnosa sa nevenčanom suprugom.

Nikolija i Relja imali su priliku i da nastupaju zajedno, a Popović kaže da mu nije teško da deli binu sa emotivnom partnerkom.

"Ne, jer sam na sceni sa nekim koga volim. Srećan sam što imam priliku za to. Zajedno smo nastupali na jednom festivalu i bilo je baš lepo. Mi se zaista odlično razumemo. Nikolija i ja se nikada nismo posvađali. Možda baš zato što se bavimo istim poslom!", otkrio je Relja za "Informer".

Nikolija o odnosu s Reljom
Instagram/Nikolija Jovanovic/Ata images/Antonio Ahel 

Oboje su vrlo odgovorni, te kada su probe u pitanju nema kašnjenja.

"Oboje smo profesionalni, tako da ne kasnimo ni ona ni ja", dodao je Relja.

Pevač je imao priliku da se oproba i u glumačkim vodama, ali za sada ne planira da karijeru pred kamerama gradi van Srbije.

"Ne, jer sam trenutno fokusiran na pevanje. Ali voleo bih da se u budućnosti više bavim glumom, zato što su to moje dve najveće ljubavi. Snimio sam film "Videoteka" Luke Bursaća, jedva čekam da izađe", rekao je Relja za pomenuti medij.

Nikolija Jovanović nedavno je istakla da se ona i Relja međusobno podržavaju i savetuju, ali da se jedno drugom ne mešaju u poslovne odluke, kao i da se ne obazire na pojedine komentare da njihova deca "trpe" teret slave svojih roditelja.

nikolija jovanovic.jpg
Instagram / nikolijaofficial 

"Ja sam, pre svega, svojoj deci najbolja majka na svetu i Relji najbolja žena. Moj posao nikako ne može da utiče na to. Komentara će uvek biti za sve. Ženama što ne rade - zašto ne rade, ženama koje rade - zašto rade... Stvarno mislim da ljudi ne treba da se obaziru na to. Ja se svakako ne obazirem, jer znam ko sam i šta sam i šta sam njima", rekla je pre nekoliko dana Nikolija za "Novu".

Još fotografija Nikolije i Relje pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Nikola Anđić Relja Nikolić izveo je danas Nikoliju i bebu iz porodilišta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna