Vesna Zmijanac uživa u svom domaćinstvu daleko od gradske gužve, a najviše je ispunjava kuvanje. Kuva za porodicu, ali i za komšije, a sada otkriva da su najzahtevniji njena ćerka Nikolija i zet Relja.

"Isti su mi jer su oboje vegeterijanci i oni su mi veliki problem, pa moram za njih posebno. Nekada sam i ja bila vegeterijanka, kada su oni kod mene onda smo svi vegeterijanci, kada odu spremim i meso. Oni su od mene naučili da budu to. Kuvam im sve iz bašte. Vole sataraš, boraniju, sladak kupus... Sve domaće, organsko. Ja volim najviše sataraš sa domaćim piletom da jedem, ne volim slatkiše. Ne znam ništa da spremim slatko, čak ne spremim dobro ni palačinke", iskrena je bila pevačica za "Pink.rs" i dodala:

"Kuvam Nikoliji, Relji, komšijama... Ove godine sam najviše na Bukulji, ne bih preživela u Beogradu na vrućinama od 40 stepeni. Tamo imam troje ljudi koji rade za mene i komšiluk koji voli moju hranu."

vesna zmijanac sprema uskrs
Tiktok / nikolijaofficial 

Vesna je veoma vezana za unuke Reu i Hanu, a starija Rea redovno pomaže baki u kuhinji.

"Rea je babin pomoćnik, slaže krompir za musaku, a sada i ova mala počinje. Voli i da peva, ima sluha. Reguje na pesme koje ja pevam, ali najviše voli mamine i tatine, moderniju muziku. Vrlo lep glas ima i sluhista je", otkrila je Vesna Zmijanac.

Već neko vreme pevačica nema emotivnog partnera. Srodnu dušu, priznaje, još nije pronašla.

"U mene su zaljubljeni, a ja se još nisam pronašla. Samo me dečaci muvaju. Meni treba neka fina, duhovna ljubav. To su najveće ljubavi", otvorena je Vesna Zmijanac, koja je na kraju priznala da ima udvarače s kojima razmenjuje poruke.

"Pišemo jedni drugima. Oni mi pišu duge poruke, ja njima kratke", zaključila je pevačica kroz smeh.

Još fotografija Vesne Zmijanac pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / vesna_zmiijanac_official Nekad najlepša žena naše folk estrade.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna