Nina Badrić ne voli da govori o stvarima iz privatnog života. Ipak, često ističe koliko joj je bila značajna podrška najbližih. Roditelji su joj od detinjstva bili "vetar u leđa", u svemu su je bodrili i davali joj snagu i sigurnost.

Otac Nine Badrić preminuo je 23. avgusta 2014. godine. Pevačica je njegov odlazak teško podnela, povukla se iz javnosti i dugo vremena joj je trebalo da se vrati na scenu.

Najtužniji dan kada je ostala bez životne podrške Nine je obeležila i na Instagramu. Objavila je njegove fotografije i jednu na kojoj je u očevom zagrljaju.

 "Tata, nedostaješ u svemu", napisala je emotivna Nina, koja se oca priseća svakoga dana. 

"Najbolji čovek kog sam ikada upoznala bio je moj tata. Bio mi je najveća podrška u svemu bio je sama dobrota i čovek blagih reči i mekog srca. Jako puno mi nedostaje... Da ćutimo prošetamo parkom ili da mi bane ujutru u stan skuva kafu i čeka da se probudim.. Uvek mi je ponos kad mi kažu da sam ista tata. Tata, neopisivo te voli tvoja 'vredna pčelica'... Dok se ne sretnemo jednom opet čuvam te u svemu", napisala je Nina nedavno uz očevu fotografiju.

Nakon očeve smrti Nini je najveća podrška majka Mila.

"To je posebna veza koja obuhvata godine. Kroz smeh, brigu, osmehe i suze. Osećaj poverenja koji se ne može slomiti. Dubina ljubavi ponekad neizgovorena. Celoživotno prijateljstvo izgrađeno na deljenju. Zagrljaji i poljupci, toplina i briga. Veza koja se nikada ne može poništiti. Mama", napisala je nedavno pevačica o majci.