Ljubav Tihane Lazović i Branislava Trifunovića počela je kao na filmu, a danas se sprema i venčanje na jednom slikovitom mestu - rustičnom, vojvođanskom salašu.

Glumica iz Zadra i glumac Beograda su se upoznali uoči snimanja serije "Tajkun", u kojoj je Tihana glumila ulogu ljubavnice. Bane tvrdi da ih je do ljubavi odveo neslužbeni susret u jednom kafiću.

"Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je nateralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja Marčela u Božidarcu i trebalo je da sa njima idem dalje. 

tihana lazovic branislav trifunovic.jpg
Instagram / tihanalazovich 

Ali otišao sam, i to sam, što inače nikad ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako", otkrio je Branislav za Gloriju.

Danas Tihana i Bane staju na "ludi kamen", a slavlje je počelo još sinoć. Na Instagramu su osvanule slike srećnih mladenaca, a mlada još od juče ne skida belo - uoči venčanja je bila u beloj haljini! Bane je u uobičajenom opuštenom izdanju - farmerkama i majici. 

tihana lazovic.jpg
Instagram / nadaline_micic 

Danas se mlada oglasila samo jednim storijem na kojem se vidi kako pljušti kiša na jednoj naplatnoj rampi  - nadajmo se da će sve zvanice srećno stići na ovo glumačko venčanje. Slike ljubavi Baneta i Tihane pogledajte u galeriji slika!

Instagram/tihanalazovich Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor. Lepa&Srećna