Ljubavni život Jelene Rozge je već duže vreme tajna za sve. Poslednji put je objavila da je u ljubavi još 2015. godine, kad se zabavljala sa violončelistom Stjepanom Hauserom. Tada se ona iznenada pojavila na njegovom koncertu u Ljubljani, a malo kasnije su zajedno uslikani.

Ta se veza ipak završila uz obavezno saopštenje za javnost, a Rozga otad mudro ćuti na temu ljubavi. Ipak, svaka njena nova slika sa nekim muškarcem pali maštu obožavalaca. Tako je bilo i sad kad je objavila fotku sa Matijom Cvekom.

jelena rozga matija cvek 2.jpg
Instagram / rozgajelenaofficial 

"Baš mi je drago", "Uživaj, Jele", "Samo se vi volite", neki su od komentara njenih pratilaca. Uz sliku je Jelena objavila samo šaljivi komentar:

"Umesto da me ljulja, on se namešta da dobro ispadne na slici." Matija je uzvratio rečima "Zamisli tuge kad i dalje nisam uspeo", a jedan od zaljubljenika u Jelenin "lik i delo" je objasnio - "nijedan muškarac ne može da izgleda bolje od hrvatske Mis Savršenstva".

jelena rozga.jpg
Instagram / rozgajelenaofficial 

Jelena je obradovala sve svoje poštovaoce lepom vešću - uskoro izlazi i njen novi album na kojem će za publiku iznenaditi akustičarskim zvukom. "Već dve godine o tome pričam i sad smo stigli na sam kraj", objavila je Jelena koja ne krije radost što je projekat završen. Sigurno je da nema lepšeg poklona za rođendan koji upravo slavi na današnji dan!

Kako je najavila, s Matijom je obradila stari duet "Zar je ljubav spala na to" koji je otpevala s Tifom dok je nastupala sa grupom "Magazin".

"Kad smo počeli slagati aranžman za tu pesmu, samo sam rekla: Ja bih Matiju. Samo sam njega čula u tom trenutku. S obzirom na to da sam nestrpljiva, nazvala sam ga odmah te večeri i pristao je. Sve se nekako otad super posložilo, pa i naši glasovi', navela je.

Izvor: Lepa&Srećna