Duško Tošić istrajan je u odluci da svoj privatni život ne komenatriše. Fudbalski as se nije oglašavao ni kada je Jelena Karleuša objavila da je njihov brak okončan, niti kada se spekulisalo o razlozima za kraj brak i pomirenju. Ono što mu se dešava znaju samo ljudi iz njegovog najbližeg okruženja, i po svoj prilici, tako će i ostati. Nije voljan da daje izjave, a retko objavljuje fotografije na Instagramu, ako to i učini za to mora da postoji neki povod. 

Tako je bilo i ovog puta. Dok javnost želi odgovor na pitanje da li će do pomirenje sa Jelenom ipak doći, on uživa u vremenu koje provodi u Turskoj. Tako je objavio fotografiju sa bivšim mužem Emina Jahović, Mustafom Sandalom.

"Vidi na koga sam naleteo", pohvalia se turska zvezda, inače veliki ljubitelj istanbulskog Bešiktaša, za koji je Duško dugo igrao.

Fotografija Duška Tošića o kojoj se priča
Instagram/Duško Tošić 

Da rastanak ipak nije konačan nagovestila je Jelena kada je na pitanje da li smatra da je preterala kada je objavila saopštenje o razvodu, pevačica je za magazin "Story" iskreno odgovorila:

"Nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama", rekla je pevačica.

Jelena i Duško venčali su se 2008. godine u jednom hotelu u Kovilovu, a tokom braka dobili su dve ćerke Niku i Atinu.

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod
ATA Images/ M.M 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna