Lidija Vukićević privlači veliku pažnju na Instagramu, gde kao da gradi paralelnu "karijeru" sa svojim glumačkim ostvarenjima. Sa snimanja serije "Dadilja sa sela" objavila jeprovokativne snimke u kupaćem kostimu, a objasnila je da je provela divan dan.

"Kad ti zapadnu scene na bazenu na 38+", napisala je Lidija uz svoje snimke. Ona se ne libi da podeli sa svojim obožavaocima golišave slike, ali je tokom karijere insistirala na tome da se ne skida potpuno gola.

lidija vukicevic
Instagram / vukiceviclidija 

Prvi reditelj koji je od nje to tražio je bio Zoran Čalić. U njegovom filmu "Žikina dinastija", 1985. godine, ona je dobila ulogu Lilike. "Reditelj je zamislio da u jednoj sceni budem skroz gola. Nisam to želela jer sam smatrala da nema opravdanja za tako nešto.

Veliku podršku u tim trenucima pružio mi je Dragomir Gidra Bojanić, koji me je zaštitio od reditelja i nije dozvolio da me skine. Osim njega, u tim za mene teškim i stresnim momentima podršku su mi pružili i Jelena Žigon i moj veliki prijatelj Milan Štrljić, ispričala je jednom prilikom Lidija za "Informer".

Insistiranje na njenim golim snimcima je bio i razlog što se Lidija posvađala i sa direktorov fotografije u filmu "Razvod na određeno vreme". Zato je, kasnije, izgubila ulogu Ljubice Obrenović u seriji "Vuk Karadžić". Vukićevićka tvrdi da je uprao taj direktor fotografije tražio od reditelja da nju izbaci iz glumačke ekipe. 

Kako danas izgleda Lidija na provokativnim slikama, pogledajte u našoj galeriji!

Instagram / vukiceviclidija Glumica pali maštu golišavim slikama

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna