Lidija Vukićević je mnogim ženama pravi idol zbog negovane lepote i izgleda koji održava i pored lepih godina, a kad su videle i njenu sestru, oduševile su se.

Glumica koja je prvu slavu stekla u TV seriji Bolji život, svoju sestru Marinu je predstavila rečima: "Sestra-imenica bez zamenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu,hvala ti što me štitiš i činiš me jakom.

marina vukicevic.jpg
Instagram / vukiceviclidija 

 Hvala što me teraš na smeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu. Hvala što si uvek tu. Volim te."

Rođene Kraljevčanke, i Marina i Lidija liče na svoju mamu Miru koja je bila profesor u gimnaziji, a ćerke strogo vaspitavala. I danas su obe negovane i doterane, ali i ponosne jedna na drugu.

"U porodici sam dobila mnogo", objašnjava Lidija koja nije samo nasledila dobre gene već i oformila snažnu ličnost koju gluma i popularnost nisu promenili. "Znao se red, bili smo patrijarhalna porodica, zato sam u svakom trenutku ostajala svoja", ispričala je Lidija u emisiji "Premijera vikend specijal".

"Danas sam ipak najponosnija na to što su moji sinovi dobri ljudi, ali ništa nije slučajno. Moj uticaj je bio ogroman, ali trude se i drugi roditelji, pa dete ode stranputicom. Zajedničkom saradnjom sa decom sam uspela da sačuvaju dušu i srce.

Sa sestrom Marinom je ostala veoma bliska. Ona nije otvorila svoj Instagram za javnost, ali se po povremenim Lidijinim slikama vidi da je promenila boju kose. Kao crvenokosa, još je privlačnija od Lidije, kažu mnogi... 

lidija-vukicevic- sestra marina.jpg
Instagram / vukiceviclidija 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna