Mnogi komentarišu da je Hana nasledila Natašinu lepotu, a popularna pevačica ponosna je na naslednicu sa kojom je izgradila odnos pun poverenja.

Budući da je Hana u martu ove godine napunila 15 godina, počela su i prva zaljubljivanja, a Nataša Bekvalac kaže da je upoznata sa tim ko je simpatija njene ćerke.

"Ja znam za njenu simpatiju i jako su slatki. Ja sam mama jedne šesnaestogodišnjakinje i nosim se sa svim nedaćama i lepim stvarima koje tinejdžerski period nosi", rekla je pevačica za "Republika.rs", a potom odgovorila i na pitanje da li je ćerki dala neki ljubavni savet.

natasa bekvalac.jpg
Instagram / bekvalceva 

"Verujte, nema tu saveta. Kada devojčice imaju 16 godina, uloga majke je da amortizuje sve stvari koje se dešavaju i da bude podrška.To su jako osetljive godine, svi smo mi bili u tim godinama, što često zaboravimo. Ja kada sam bila u tom periodu prevrtala sam očima kad pogledam roditelje, moja još uvek ne prevrće na mene, mada nije isključeno ni to kada ne gledam", iskrena je bila Nataša, koja je svojim naslednicama najveći vetar u leđa.

Pop zvezda je nedavno govorila i o tome da je ona kada je imala prvu ozbiljnu vezu bila samo dve godine starija nego Hana sada.

"Kada na određene stvari gledate iz ugla roditelja, sve vam je strašno i nikada vam vaša deca, ženska pogotovo, nisu dovoljno velika. Ja sam tada zaista bila u ozbiljnoj vezi i, naravno, verovala da sam najpametnija i da sve mogu sama. Trudim se da pronađem balans između 'biti dete' i 'biti roditelj', pa da Hanu kroz prizmu njenih godina razumem, a da joj, s druge strane, iz ugla majke postavim određene granice", rekla je nedavno Nataša za magazin "Hello".

Nataša Bekvalac o Haninoj simpatiji
ATA Images/Antonio Ahel 

Podsetimo, pevačica je Hanu dobila u prvom braku, sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, dok iz trećeg braka, sa Lukom Lazukićem, ima i mlađu ćerku Katju.

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Lepa novosadska pevačica pleni u modnim kombinacijama, a na plaži je neodoljiva!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna