Pevačica Nataša Bekvalac već dve decenije osvaja publiku svojim hitovima, lepotom, šarmom, ali i iskrenošću. Novosadska barbika nikada se nije trudila da ulepšava stvarnost i nije se stidela da svoje greške otvoreno prizna čak i pred milionskim auditorijumom.

Tako je sada, govoreći o svojoj porodici koju čine ćerke Hana i Katja, priznala da u određenim trenucima jeste bila fizički prisutna u porodičnom domu, ali da je u mislima bila u brigama.

"Ja sam shvatila, jer sam naravno prvo morala da pogrešim da bih shvatila šta je ispravno, da sam nekad sate provodila tu, a nisam bila tu. To se jako videlo po mojoj deci. Ja kažem: 'Ali ceo dan sam kod kuće.' Da, ali, da li si ti stvarno kod kuće? Gde si ti?'", iskrena je bila Nataša u emisiji "Exkluziv".

natasa bekvalac
ATA / Antonio Ahel 

I ovog leta, Nataša puni klubove, hale, trgove. Raspored nastupa je gust, te pevačica priznaje da bez dobre organizacije ne bi mogla da bude uspešna u svim životnim segmentima.

"Najviše me umara što završavamo jako kasno, a što ja od 8 sati ujutru moram da budem opet mama. Verujte mi da je meni organizacija neophodna. Zato što - dokona glava, đavolja rabota. Ja kada imam dobro organizovan život, tada sam i najfunkcionalnija. Tada dobro obavljam sve uloge koje su mi najvažnije, a to su uloga mame i uloga profesionalca. Nekad i kad imam to slobodno vreme, shvatila sam da ne znam kako da se ponašam", kroz smeh je objasnila plavokosa pop zvezda.

Otkako je pre više od četiri godine okončala svoj treći brak, Nataša nema emotivnog partnera. To, međutim, ne umanjuje količinu sreće u njenom životu.

natasa bekvalac
ATA / Antonio Ahel 

"Ja sam morala da izađem iz tog akutnog stanja, da bih prvo mogla da vidim šta neću. A to sam videla, znači sve to što sam imala, to ja neću. I da bih sebi dala šansu da me očekuje možda nešto lepše. I ovako mi je u redu, ne mogu da kažem sad da vapim za nečim", zaključila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Nataše Bekvalac, koja važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja, pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna