Aco Pejović kaže da mu je detinjstvo ostalo u lepom sećanju i da je ponosan na način na koji su ga roditelji vaspitali - da ceni ono što poseduje, da nema komplekse i da ne bude surov prema drugima.

"Ne sećam se da sam imao neke komplekse kao mali. Tako smo vaspitani, da od nekih svojih nedostataka ne napravimo komplekse. Odrastao sam u radničkoj porodici, imalo se koliko se imalo, nismo mogli da se razbacujemo i da budem neki mamin i tatin sin. Ja jesam bio mamin i tatin sin, kome su roditelji pružali ljubav, a ne neki silni novac. Vaspitavan sam da niko ne može da mi nabije komplekse. Nisam ih imao ni u fizičkom smislu. Mislim da sam kao klinjo bio normalan. Nisam voleo da prozivam drugu decu koja su imala neki problem ili nedostatak, jednostavno nisam bio surovo dete. Mislim da sve to ide iz kuće", rekao je pevač za "Grand Online".

Aco je ponosan otac tri ćerke, koje je dobio u braku sa suprugom Biljanom, za koju ne krije da je stub njihove porodice. I svojim naslednicama trudio se da prenese vrednosti kojima su njega učili njegovi roditelji.

Aco Pejović o vaspitanju ćerki
ATA / Antonio Ahel 

"Sve ono što je potrebno jednom pravom hrišćaninu, da je vernik, da je pošten, častan, bez imalo gordosti, dobar u svakom pogledu prema prijateljima i svim drugim ljudima, da bude oprezan, da ne gleda sa visine. To je ono što ja tražim od njih", iskren je bio Pejović.

Pevač je zatim rekao i da želi da upoznaje izabranike svojih ćerki, jer smatra da je prirodno da zna sa kim one provode vreme.

"Nastojaću da momke dovode kući jer ja moram da znam sa kim će moje dete da izađe i sa kim će da ode u grad i provede vreme, to je danas normalno", rekao je Pejović i dodao da se nada da će njegove naslednice same dobro preslišati momke pre njega.

Još fotografija Pejovića sa suprugom pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Najvažnija im je porodica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna