"Energija je ono što povezuje ljude istinski, bez obzira na to koliko su žena ili muškarac lepi ili dobro izgledaju", kaže Lidija Vukičević. "Zato je važno da i imate uvek svoj stav, da nosite pozitivnost, dobru energiju, baš kao što se nosi nakit." Glumica privlači veliku pažnju odličnom formom i negovanim izgledom uprkos tome što se bliži sedmoj deceniji.

Ipak, kaže da nema nikakvu posebnu dijetu, već da oduvek praktikuje zdrav stil života i da za mnogo toga može da zahvali genetici. "U porodici sam dobila mnogo", objašnjava Lidija koja nije samo nasledila dobre gene već i oformila snažnu ličnost koju gluma i popularnost nisu promenili.

"Mama mi je bila profesorka književnosti, a otac ministar obrazovanja. Znao se red, bili smo patrijarhalna porodica, zato sam u svakom trenutku ostajala svoja", ispričala je Lidija u emisiji "Premijera vikend specijal".

"Danas sam ipak najponosnija na to što su moji sinovi dobri ljudi, ali ništa nije slučajno. Moj uticaj je bio ogroman, ali trude se i drugi roditelji, pa dete ode stranputicom. Zajedničkom saradnjom sa decom sam uspela da sačuvaju dušu i srce.

Nisam bila mama kod koje može sve. O majčinskoj ljubavi ne treba ni pričati, svaka majka to razume i svaka voli svoje dete, ali je greška kad majke misle da se deca vaspitavaju isključivo ljubavlju. To nisu samo poljupci i maženje već i da se naljutite, ukažete na to gde dete greši.

Dete nije samo biljka da ga samo zalivamo i hranimo, govorio je moj otac. Nisam uvek imala supu i "supino meso", ali sam uvek imala razgovor. S vrata sam videla kad kod dece ima nešto novo i tražila da razgovaramo. Nisam uvek bila najpametnija, jer nisam takva i sa muškarcima je drugačije. Oni imaju potrebu da se pokazuju i dokazuju, a onda, kad saslušam šta se dešava, za par dana nađem način kako da im priđem."

Lidija uvek ističe da, kad je dobila decu, 10 godina nije izlazila nigde. "Smatrala sam da ne treba da ih ostavljam, jer ih nisam rodila da ih čuvaju babe i dede", kaže glumica. 

A kako izgleda Lidija u kupaćem kostimu, pogledajte u galeriji slika!

Instagram / vukiceviclidija Kako glumica održava vitku figuru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna