Svetski top-model Alesandra Ambrozio je nekoliko dana provela sa decom na Crnogoroskom primorju, odakle je došla u Beograd. Smeštena je u apartmanu koji ima pogled na Kalemegdan i Dunav, a izvor kaže da je oduševljena prestonicom.

"Alesandra je na prvi pogled oduševljena Beogradom, onim što je uspela da vidi za ovo kratko vreme. Vrlo je ljubazna i pristupačna i ne skida osmeh sa lica. Koliko sam čuo, nije imala neke posebne zahteve otkad je došla. U jednom trenutku tražila je da ide u spa centar, ali je on trenutno zatvoren. Obroke su njenoj deci, dečku i prijateljima donosili u apartman. Oduševljena je pogledom sa terase, nije prestajala da se slika. To će verovatno objavljivati u narednim danima", rekao je izvor za "Kurir".

Viktorijin anđeo u društvu dece, partnera i prijatelja prošetala je centrom grada, a kada se pojavila u Knez Mihailovoj, svi pogledi bili su usmereni prema njoj.

ATA / Antonio Ahel Alesandra Ambrozio u Beogradu

 Veče je provela u jednom prestoničkom klubu, u kom je za atmosferu bila zadužena Seka Aleksić. Koliko je naša pevačica uspela da "podigne" rasploženje, svedoči i snimak na kom poznata brazilska lepotica đuska uz njene hitove.

Seka Aleksić Instagram/seka_aleksic

Mnogo pažnje je privukla  i njihova zajednička fotografija. I Seka i Alesandra odlučile su se za crne maksi toalete. Manekenkina je bila potpuno prozirna, dok je pevačica ponela model sa dubokim dekolteom i šlicem sa prednje strane. Seka je fotografiju objavila na Instagramu, a njeni obožavaoci smatraju da Viktorijin anđeo ne može da joj priđe.

 "Bolja si mačka od nje 100 puta", " Seko, odlično izgledaš", "Seka je Seka", samo su neki od komentara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna