Zoi je ispričala da i ona i njena mama Dragana Bekvalac, Natašina starija sestra, kao i Nataša, porodično posećuju psihoterapeuta.

"Svi idemo na psihoterapije. Ja ne znam zašto je to toliko čudno, kao 'Ti ideš, ti si sigurno luda'. Čim ljudima kažeš da ideš na terapiju, ljudi odmah misle da si luda", rekla je za "Kurir" Zoi, koja je dodala da je veoma samokritična, te da se često zapita da li je uopšte trebalo da uplovi u estradne vode. 

Zoi je otkrila i da sa tetkom Natašom ne deli ljubavne savete i da ne pričaju o muškarcima.

"Obe mislimo da sa sobom treba da budeš okej. Ni sa drugaricama ne pričam kakvog želim frajera", iskrena je bila mlada pevačica, a onda iznenadila odgovorom na pitanje o udaji:

"Ne znam. Mislim da ću to uraditi u nekom racionalnom momentu. Sad sam u tim godinama, našla sam čoveka svog života."

Podsetimo, Nataša Bekvalac veoma je vezana za svoju porodicu, u kojoj preovlađuju žene. Njena starija sestra Dragana ima dve ćerke Saru, koja se na javnoj sceni predstavlja umetničkim imenom Zoi, i Teodoru, dok mlađa Kristina ima naslednicu Petru i sina Nou, koji je miljenik čitave familije.

Porodica Nataše Bekvalac ide na psihoterapije
ATA Images/Antonio Ahel 

Nataša je ponosna mama dve ćerke - petnaestogodišnje Hane i 11 godina mlađe Katje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna