Aleksa Balašević je, na svom Instagram nalogu, demantovao vesti da mu je pozlilo pred porođaj supruge. Sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, naveo je da je slika na kojoj je na infuziji stara i da je upravo zbog takvih dezinformacija oklevao da uopšte otvori profil na ovoj društvenoj mreži.

Mladi suprug je u slatkom iščekivanju, jer je njegova žena Nikolina u već poodmakloj trudnoći. Oni su u maju posetili jezero Komo, a u julu je Aleksa čestitao svojoj dragoj godišnjicu poznanstva.

nikolina balasevic 5.jpg
Instagram / balasevicaleksa 

Đorđev sin posvećuje veoma nežne poruke supruzi, a i Olivera Balašević sa radošću očekuje novu unuku. Da podsetimo, ona već ima Simonu i Petru, Jovanine ćerke za koje kaže da su "kao dodir svile". 

"Sa njima sam se uverila da se unuče zaista više voli od rođenog deteta", kazala je jednom prilikom. 

Aleksa je uz Nikoliku našao posebnu duhovnu stabilnost. "Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje", ispričao je jednom za "Hello".

aleksa-balasevic-instagram-supruga.jpg
Instagram / balasevicaleksa 

"Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu.

Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na Cveće i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame."

Kako mladi par uživa na putovanjima, pogledajte u galeriji slika.

Instagram / balasevicaleksa Beba na putu

Izvor: Lepa&Srećna