Društvene mreže su omogućile svima da zavire u garderobere slavnih dama, a mnoge se hvale skupocenim komadima - cipelama koje vrede hiljade evra, luksuznim tašnama ili papreno skupim haljinama. Suzana Mančić ne prihvata taj trend i ima drugačiji odnos prema novcu!

"A što bih ja dala na nešto tri ili četiri hiljade evra", uzvikuje popularna voditeljka. "U redu, mogu da kažem da sam neka uspešna žena pa i da imam novca, ali i te kako volim da nađem nešto na rasprodaji, pod uslovom da je lepo i kvalitetno", ispričala je Suzana u emisiji "Ekskluziv".

Na njenom Instagram profilu nema "žestokih" brendova, već počasno mesto imaju putovanja i uživanje u životu.

suzana mancic
Instagram / suzanamancicofficial 

Dijametralno suprotna je Jelena Karleuša. "Stvari u mom garderoberu vrede mnogo, mnogo, i više nego što ja mogu da zaradim na godišnjem nivou", ispričala je pevačica.

Činjenica da je na Instagramu prati više od dva miliona ljudi pokazuje da su mnogi od kostima u kojima je vidite možda upravo stigli u njen garderober zahvaljujući saradnji s nekim brendovima.

Snežana Dakić je negde na sredini. Reklo bi se da voli firmirane stvari, ali poštuje redosled prioriteta. "Ja sam svoju prvu "Guči" tašnu kupila tek pošto sam prethodno pazarila stan", priznaje voditeljka.

snezana dakic.jpg
Instagram / snezanadakic 

Ceca Ražnatović je priznala da joj najviše para ode na neke sitnice za koje misli da joj veoma trebaju, ali se posle pokaže da ih uopšte ne koristi. Ako je i vama najbliža srcu ideja o rasprodajama, zavirite u galeriju slika da vidite kako se Suzana Mančić oblači uz štedljive kupovine!

Instagram / suzanamancicofficial Elegantna, ali voli rasprodaje!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna