Posle boravka u Crnoj Gori, Alesandra Ambrozio je stigla i u Beograd. Jedna od najuspešnijih manekenki iz "jata" Viktorijinih anđela povukla se iz ovog erotičnog tima još 2017. godine, ali je i dalje krasi fantastična figura kojom privlači pažnju gdegod da se pojavi.

Njeno omiljeno mesto boravka je plaža, pa tako na slikama uz more izgleda posebno razdragano - bilo da se sprema za plivanje ili uživa u odbojci na pesku. Najmanje je važno šta je obukla, jer su to uvek neke oskudne "krpice", a do izražaja dolazi besprekorno zategnuto telo.

alesandra ambrosio
Profimedia 

To je i pitanje koje zanima žene - kako to postiže, posle dva porođaja? Njen glavni trener je Trejsi Anderson, kod koje odlazi triput nedeljno. Trejsi radi sa velikim zvezdama, poput Gvinet Paltrou i Dženifer Lopez.

Njen sistem rada se zasniva na seriji malih pokreta, a mnoge manekenke kažu da im jaki treninzi od kojih bujaju mišići nimalo ne odgovara. Više vole baletske vežbe - to mali pokreti, zategnutih udova, ponavljani do u beskraj. Takve ćete baletske početničke vežbe naći svuda po Jutjubu, a bićete iznenađeni kad se - posle niza mikronski sitnih pokreta - nađete obliveni znojem kao da ste trčali maraton.

alesandra ambrosio
Profimedia 

Ishrana se zasniva na organskim namirnicama i izbegavanju glutena. Od mesa jede samo piletinu, voli jaja, punomasne mlečne proizvode. 

Od suplemenata, veruje u magnezijum i cink, a ponekad se "počasti" probiotikom i ribljem uljem. Kakve efekte daje ovakav način života, pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Manekenka sa telom bez mane!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna