Na brojne glasine kako se Burak Ozdživit i Fahrije Evčen rastaju, stiže kao ulje na vatru i rasprava sa ruskih društvenih mreža o slici Bali-bega i Olge Buzove.

Zgodna Olga je TV voditeljka i pevačica, ali i velika zvezda Instagrama i prati je više od 20 miliona ljudi. Ipak, čini se da njena slava ipak nije ni blizu reputaciji zgodnog Turčina. Navodno je njihov susret u jednom moskovskom restoranu bio sasvim slučajan, a sad se vodi rasprava ko je od koga tražio da se slikaju.

burak ozdivit olga buzova
Instagram / buzova86 

Olga je baš tu ručala sa drugaricom Natalijom Rudovom kad se pojavio turski glumac. Dok jedni tvrde da je slika spontano nastala, drugi su uvereni da je baš Olga bila ta koja je inisistirala na zajedničkom selfiju.

"Čovek je mirno seo da jede i vidi šta se desilo", podrugljivo je napisao jedan pratilac u komentaru. Po govoru tela, čini se daje Bali-beg delovao mnogo manje zainteresovano, a da je Olga prišla i tražila da se slikaju.

olga buzova.jpg
Instagram / buzova86 

Uz to, Olga je već pokazala kao opasna manipulatorka, koja je fanove jednom ostavila u strepnji danima, a poslednje što je objavila na Instagramu bilo je da poleće helikopterom.

Strepnja i strah za njen život pretvorili su se u talas oduševljenja kad se posle par dana javila kako se super provela. Da li je i Bali-beg sad bio samo njena igračka, ostaje da se vidi...

Izvor: Lepa&Srećna