Jelena Karleuša već godinama neguje prijateljstvo sa Milicom Pavlović, koje karakteriše pre svega međusobna podrška i u lepim, i u onim manje lepim životnim trenucima.

"Milica je pokazala osobine koje ja tražim u ljudima, u ljudima koje mogu da nazovem prijateljima i koje ću pustiti u moje malo odabrano društvo i moj mali odabrani krug prijatelja. Kad je meni bilo teško, ona je bila neko ko je meni i javno i privatno pružio podršku, a to znam da cenim i nikad ne zaboravljam", rekla je Jelena u emisiji "Exkluziv".

Pevačica je poznata po tome što je veliki borac, a uvek joj je, kako kaže, posebno drago kada može da podrži druge žene.

"Mislim da sam prva koja priskače u nevolji, bar mislim da sam poznata po tome. Pogotovo kad je reč o ženama koje se same bore, koje trpe neku vrstu nepravde, ja sam osetljiva na to, ja sam neka vrsta žene osvetnice, ratnice, borca za ženska prava", iskrena je bila Jelena.

Jelena Karleuša nikada nije krila da je moda, pored pevanja, njena najveća ljubav, a komade iz njenog garderobera priželjkuju mnoge pripadnice lepšeg pola. Sama brine o svom stajlingu, ali i o šminkanju i frizuri.

"Ja sam neko ko se sam šminka, znam sama i kosu da sredim čak, i da napravim frizuru, tako da - sama svoj majstor", otkrila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Garderober Jelene Karleuše
Instagram/Jelena Karleusa 

Podsetimo, Jelena Karleuša poslednjih nedelja prolazila je kroz težak period, nakon što je objavila da su ona i fudbaler Duško Tošić odlučili da se razvedu nakon 14 godina braka, u kojem su dobili ćerke Atinu i Niku.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni", napisala je tada pevačica na Instagramu.

Odmah nakon objave o razvodu, Jelena je sa ćerkama otputovala u Tursku na odmor, a nakon toga se vratila nastupima i drugim poslovnim obavezama.

Još fotografija Jelene Karleuše pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša sama dizajnirala haljinu u kojoj se pojavila na konferenciji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna