Lepa Brena je provela nezaboravne trenutke sa svojom familijom, a detalje venčanja bratanca Ejuba Jahića je podelila na svom Instagram nalogu.

Atmosfera je bila veoma vesela, a mlada Maja Rusov je posebnu zahvalnost uputila upravo sestri svog svekra, Lepoj Breni.

"Mislim da nema tih reči koje mogu opisati naša osećanja... pokušavam da smislim nešto lepo, ali mislim da su naše emocije juče sve pokazale", objavila je Maja.

lepa brena porodica.jpg
Instagram / lepabrenaa 

"Hvala tetki Lepoj Breni na najboljem poklonu ikada, atmosfera uz Vaše pesme je bila najemotivnija", dodala je srećna mlada između ostalog.

Ona se udala u porodicu u kojoj je muzika glavna tema. Svekar Faruk svira harmoniku i peva, a šira publika ga je upoznala bliže u takmičenju "Nikad nije kasno".

Za svadbu njegovog sina, u Srbiju je došla i sestra Fakreta koja, inače, živi u Kanadi već dve decenije. Ona i Brena su veoma bliske, u poslednje vreme su se viđale tokom svakog godišnjeg odmora.

lepa brena sestra fakreta.jpg
Instagram / lepabrenaa 

Posle venčanja na kojem je zapalila atmosferu, Brena je sa sestrom Fakretom produžila u Crnu Goru gde je trenutno usidrena njena jahta. Tamo će nastaviti uživanje u ovom letu. U nastavku pogledajte i malo atmosfere sa venčanja - prvi ples mladenaca!

Prvi ples Breninog bratanca i snaje instagram/lepabrenaa

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna