Lepa Brena je jako vezana za svoju porodicu, sestru Faketu i brata Faruka, i u svim lepim i teškim trenucima su tu jedni za druge. Kada je pitanju jedan veličanstven događaj kao što je venčanje to se podrazumeva. Naime, Brenin brat je pravio svadbu sinu Edinu, a cela porodica je bila na okupu posle mnogo godina. Brena se na slavlju, naravno, latila mikrofona i atmosferu je dovela do usijanja.

Brenin brat je takođe talentovan za muziku, a jednom prilikom je progovorio o odnosu sa slavnom sestrom, kada je istakao da mu ne smeta što on nije doživeo slavu kakvu je ona pre nekoliko decenija.

"Uvek sam joj bio velika podrška, kao stariji brat. Ništa nije loše što sam ja ostao u senci moje sestre," kazao je on u jednoj emisiji.

"Sviram harmoniku, pevam... Trenutno radim jedan odgovoran posao koji je usko vezan za muziku, bavim se produkcijom," dodao je Faruk.

Brenina sestra Fakreta sa suprugom Zoranom i ćerkama već dve decenije živi u Kanadi.

"Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Fakreta je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća," izjavila je Brena jednom prilikom za "Story".

Kako je izgledalo slavlje Breninog bratanca pogledajte na video snimku.

Lepa Brena zapevala na svadbi bratanca instagram/lepabrenaa

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna