Seka Aleksić uz pomoć vantelesne oplodnje rodila je sinove Jakova i Jovana, a uskoro planira ponovo da uđe u ovaj proces, budući da ona i njen suprug Veljko Piljikić žele da prošire porodicu.

Pevačica je sada ispričala da joj se na društvenim mrežama često javljaju žene koje prolaze kroz istu borbu za potomstvo, te da mnoge od njih ne žele da pričaju javno o tome jer ih je sramota.

"Moja poruka je takva da prosto toliko ima faktora koji utiču na to da vantelesna oplodnja uspe da bih mogla satima da pričam o tome. Svakako da žena mora da ima podršku partnera, okoline i da mora psihički da bude jača, jer nažalost mi kao nacija nismo toliko edukovani šta je vantelesna oplodnja. Prvo treba objasniti šta je, pa tek onda ući u priču i sa porodicama i sa prijateljima. Jedna žena mi je nedavno pisala i to mi se često dešava, rekla mi je 'znaš, idem na vantelesnu i ne smem da kažem nikom, jer je to sramota'. Ima raznih ljudi, svakako da mora imati podršku, kada ima podršku partnera i svoje porodice, sve je u Božijim rukama", rekla je Seka za "Blic".

Seka i Veljko na svadbi Đanijevog sina
ATA / Antonio Ahel 

Kako kaže, pušta da se stvari odvijaju spontano i svojim tokom.

"Meni su se planovi što se tiče posla mnogo poremetili, da više radim nego što sam planirala, i onda smo uleteli u taj neki plan za koncert, koji je u planu iduće godine, to se sve spontano dešava, pa ostavljam i trudnoću spontano da se desi", rekla je pevačica.

Seka i Veljko na svadbi Đanijevog sina
ATA / Antonio Ahel 

Seka je u nekoliko navrata govorila i o svojoj borbi sa viškom kilograma, ali, kako kaže, nikad nije pomišljala da ide na operaciju smanjenja želuca, kojoj su se podvrgle mnoge javne ličnosti.

"Ne bih stvarno, meni je to totalno bezveze, ne bih stvarno. Podržavam ljude koji to žele, ali ja sam osoba koja čitav život kuburi sa kilogramima, ali mi nikad ne bi palo na pamet, iako sebi mogu da priuštim i tu operaciju. Nešto mi to sve nenormalno deluje, jer vidim da ljudi malo po malo imaju komplikaciju i mislim da bi trebalo da prestanu to da rade", zaključila je Seka za pomenuti list.

Još fotografija Seke Aleksić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Da se prave ljubavi dogode na prvi pogled, svedoči i priča Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna