Megan Markl oduvek je sanjala da živi raskošan život, a o tome je pisala na blogu "The Tig" pre nego što je postala supruga princa Harija. Tada je opisala svoj savršen dan koji bi uključivao jutarnju meditaciju i pisanje dnevnika, sat joge i lagan ručak. Oduvek je imala ideju kakav život želi da živi.

Udajom za britanskog prestolonaslednika njeni snovi postali su java. Nekadašnja glumica nije želela da bude ograničena strogim pravilima kraljevske britanske porodice, pa je uticala na supruga da se presele u Kaliforniju. U Montecitu se najviše druži s Oprom Vinfri, Serenom Vilijam i Keti Peri. Komšije tvrde da Megan živi jako raskošno i da za veče troši čak 5.000 dolara, zbog čega je dobila nadimak "Princeza od Montecita".

"Ako ide na Beverli Hills do Zapadnog Holivuda, na ručak ili večeru, obično nazove unapred kako bi rezervisala sto koji je potpuno odvojen", naveo je izvor za američke tabloide i istakao da je Megan nedavno snimljena u "Santa Barbara Polo & Racquet Clubu" u kom je članarina čak 14.000 dolara mesečno.

Megan i Hari su se u Kaliforniju preselili 2020. godine nakon što su se povukli s dužnosti starijih članova kraljevske porodice. Trenutno žive u vili s devet spavaćih soba, vrednoj gotovo 20 miliona dolara.

"Puno se toga događa u životu Megan Markl.  Ona sve drži u tajnosti,  ali njen kraljevski status joj daje puno uticaja. Većinu vremena provodi u Montecitu, ali svake nedelje dolazi u Los Anđeles", rekao je izvor.

"Megan dosta vremena provodi u raskošnoj kući Opre Vinfri. Uprkos tome što je nekada bila glumica, ne ide često u bioskop, ali imaju privatne projekcije kod slavne voditeljke", tvrdi izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna