Ljubavna priča Goce Tržan i 14 godina mlađeg bubnjara Raše Novakovića počela je na današnji dan, pre 11 godina.

Vezu su četiri godine kasnije krunisali brakom, a 12. avgust za oboje će uvek biti poseban datum.

Povodom godišnjice ljubavi, pevačica je suprugu posvetila emotivnu poruku, a potom su usledile brojne čestitke.

"11 godina zajedno u svemu... i još uvek se zabavljamo... Ti si me naučio da volim i sebe", poručila je Goca uz zajedničku fotografiju.

Razlika u godinama poznatom paru nikada nije smetala, a Goca je u više navrata isticala i da je Raša njenoj ćerki iz prvog braka, Leni, zamenio očinsku figuru.

"Prekratak je život da ga živiš u strahu od budućnosti... Ja želim da živim svoj život gas do daske, jer ne postoji budućnost, ni prošlost, postoji samo ovaj trenutak koji sada živimo. Ja živim najlepše godine u svom životu, čak i da sam razmišljala u onom trenutku kada smo se Raša i ja upoznali i da sam rekla: 'Jednog dana će da se vidi ta razlika', ne bih imala ovih najlepših 11 godina u svom životu. Svakako će se videti razlika, ja je ni ne krijem... Mi se šalimo na taj račun i pravimo viceve. Suštinski se izuzetno volimo i poštujemo, naša veza i brak nije bazirana isključivo na fizičkoj privlačnosti. Jednog dana ako bude želeo da bude sa mlađom i lepšom ženom, ja ne mogu i neću da ga zadržavam, to je besmisleno, jer i ja sa 60 godina ću biti ozbiljno pilence za nekog čiču od 80", istakla je svojevremeno Goca Tržan.

Njih dvoje već godinama pokušavaju da putem vantelesne oplodnje dobiju i zajedničko dete, a Goca je otvoreno u javnosti govorila o ovoj, za sve parove koji se bore sa istim problemom, bolnoj temi.

"Mislim da parovi koji silno žele dete i pokušavaju da dobiju potomstvo, a ne mogu da ga imaju, osećaju bol do kraja života. Teško je pomiriti se s tim i uopšte nisam sigurna da li je teže muškarcima ili ženama. Morala sam da budem spremna da mi kao ženi koja je 14 godina starija od partnera on jednog dana kaže: ‘Slušaj, ja ipak sada želim da imam dete, a ti si već prešla granicu kada više fiziološki ne možeš da rodiš‘. Ja nemam prava da tog čoveka zadržavam pored sebe i ne zadržavam ga ni sada", bila je iskrena nedavno pevačica u emisiji "Mi danas".

Još fotografija Goce i Raše pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna