Pevačica Goca Tržan neretko ističe koliko je srećna što sa Rašom ima skladan brak, pun ljubavi, razumevanja i poštovanja.

Borba za zajedničko dete još više je učvrstila njihov odnos, a pevačica ne krije koliko je ispunjena pored supruga koji joj je najveća podrška i oslonac.

"Jeste li primetili koliko vam je u društvu nekih ljudi prijatno, sve se čini da ide lakše, atmosfera uvek pozitivna, češće se smejete, uvek ste odmorni, radujete se danu koji ćete provesti u njihovoj blizini, uživate u boji njihovog glasa... a niste u njih zaljubljeni ili sa njima u vezi? E pa verujte mi da pored jedne takve osobe želite i da starite i da se budite i da vam baš on poljubi usne pred spavanje. Ja sam udata za svog najboljeg prijatelja i za čoveka kome se radujem. Zato mi je lako da starim. Jer znam da je radost ono što me čeka svaki dan", poručila je sada pevačica na društvenim mrežama, uz fotografiju sa Rašom nastalu na letovanju. 

Goca je oduvek isticala da to što je gotovo deceniju i po starija od muža nikada nije moglo da naruši njihov odnos.

"Prekratak je život da ga živiš u strahu od budućnosti... Ja želim da živim svoj život gas do daske, jer ne postoji budućnost, ni prošlost, postoji samo ovaj trenutak koji sada živimo. Ja živim najlepše godine u svom životu, čak i da sam razmišljala u onom trenutku kada smo se Raša i ja upoznali i da sam rekla: 'Jednog dana će da se vidi ta razlika', ne bih imala ovih najlepših 11 godina u svom životu. Svakako će se videti razlika, ja je ni ne krijem... Mi se šalimo na taj račun i pravimo viceve. Suštinski se izuzetno volimo i poštujemo, naša veza i brak nije bazirana isključivo na fizičkoj privlačnosti. Jednog dana ako bude želeo da bude sa mlađom i lepšom ženom, ja ne mogu i neću da ga zadržavam, to je besmisleno, jer i ja sa 60 godina ću biti ozbiljno pilence za nekog čiču od 80", rekla je svojevremeno pevačica.

Još fotografija Goce i Raše pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna