Ivana Korab važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja, međutim, koliko god to nekima zvučalo nerealno kada je vide, ona nije uvek bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

U februaru prošle godine je rodila naslednika, a u trudnoći se, kako kaže, ugojila 20 kilograma.

Za to su, kako je Ivana navela, bile zaslužne hormonske terapije koje je morala da prima, budući da je zatrudnela uz pomoć vantelesne oplodnje.

"Za vreme trudnoće sam se ugojila 20-21 kg, i to ne zato što sam 'ždrala kao stoka' (jer da jesam sama sebi bih rekla: 'kad si mogla kao stoka da uživaš, sad tako i pati da smršaš), već zbog svih hormona kojima su me 'tovarili' zbog VTO. Posle godinu i po dana sam konačno vratila potpuno moju kilažu i liniju i pošto sada krećem u nov VTO proces, moram da 'silujem' Instagram ovakvim slikama i videima, jer vrlo brzo opet neću izgledati ovako", napisala je sada Ivana Korab uz video snimak koji možete videti ispod, a na kojem pozira na plaži u kupaćem kostimu.

Manekenka je, inače, otvoreno delila svoje iskustvo vezano za borbu za potomstvo. Sina Matea dobila je iz trećeg pokušaja vantelesne oplodnje, dok je nakon drugog izgubila bebu. 

Sada je četvrti put ušla u ovaj proces, a kako je nedavno istakla, priželjkuje da njen naslednik dobije sestru.

"Mnogo mi je lakše sada, što se tiče samog pritiska i opterećenja da li će uspeti, ali pošto radimo drugačiju proceduru malo je duži proces. Imala sam desetu anesteziju za dve i po godine, tako da ima svojih loših strana, ali kad dođe bebana sve će to biti zaboravljeno kao i prvi put. Uvek sam želela da imam i dečaka i devojčicu, ali se svi šale da sam mama za dečake i da će biti opet dečak. Bitno je da sve prođe kako treba, ako bude još jedan dečak - usvajam devojčicu i rešili smo", rekla je Ivana nedavno za "Blic".

Manekenka, inače, svog supruga nikada ne eksponira javno, a jednom prilikom izjavila je da je u srećnom braku već tri godine.

Još fotografija Ivane Korab pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanakorab Ivana Korab

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna