Nakon što se razvela od prvog supruga Ivana Marinkovića, sa kojim je dobila ćerku Lenu, pevačica Goca Tržan nije slutila da će ponovo uploviti u brak, i to ovoga puta sa čovekom svog života.

2011. godine ona je upoznala 14 godina mlađeg bubnjara Radomira Rašu Novakovića, koji je tada postao novi član njenog benda.

"Došao je u moj bend kao novi član i imao je 23 godine. On je za mene bio klinac", rekla je jednom prilikom Goca, koja je u trenutku kad je upoznala Rašu imala 37 godina.

Međutim, Raša je u nju bio zaljubljen od prvog trenutka kada ju je ugledao, a ubrzo su se emocije javile i sa Gocine strane. Uplovili su u ljubavnu vezu koja je vremenom postajala sve jača i stabilnija, a nakon četiri godine ljubavi, 2015. godine, venčali su se u Beogradu. Tada su imali građansko venčanje i svadbeno slavlje, a prošle godine rekli su "da" i pred Bogom.

Goca Tržan o krizi u braku sa Rašom Novakovićem
Instagram/Goca Trzan 

"Nije me briga za druge ljude i predrasude. Ljudi koji znaju mene i Rašu znaju koliko smo kompaktni i kako dobro funkcionišemo", osvrnula se ranije Goca na pojedine negativne komentare na račun razlike u godinama između nje i njenog supruga.

Ona je oduvek isticala da to što je gotovo deceniju i po starija od muža nikada nije moglo da naruši njihov odnos.

"Prekratak je život da ga živiš u strahu od budućnosti... Ja želim da živim svoj život gas do daske, jer ne postoji budućnost, ni prošlost, postoji samo ovaj trenutak koji sada živimo. Ja živim najlepše godine u svom životu, čak i da sam razmišljala u onom trenutku kada smo se Raša i ja upoznali i da sam rekla: 'Jednog dana će da se vidi ta razlika', ne bih imala ovih najlepših 11 godina u svom životu. Svakako će se videti razlika, ja je ni ne krijem... Mi se šalimo na taj račun i pravimo viceve. Suštinski se izuzetno volimo i poštujemo, naša veza i brak nije bazirana isključivo na fizičkoj privlačnosti. Jednog dana ako bude želeo da bude sa mlađom i lepšom ženom, ja ne mogu i neću da ga zadržavam, to je besmisleno, jer i ja sa 60 godina ću biti ozbiljno pilence za nekog čiču od 80", istakla je svojevremeno Goca Tržan.

Raša Novaković je Gocinu ćerku Lenu prihvatio kao svoje dete i poznato je da njih dvoje imaju veoma lep odnos, a pevačica je jednom prilikom istakla i da joj je veoma drago što na isti način Lenu posmatraju i Rašini roditelji.

Popularni par nakon sedam godina ljubavi imao je krizu u braku, a Goca je to otvoreno priznala i istakla da je ponosna na to što su uspeli da prebrode teške trenutke.

"Posle sedam godina smo imali malu krizu, ali bilo je glupo da smo to razbucali zbog male svađe, previše se volimo, postali smo kao prst i nokat", rekla je jednom prilikom pevačica i dodala:

"Žena može da voli samo jednom, a muškarac više puta. Mi smo navikle da smo češće ostavljane. Žene vole sigurnost. Muškarci su sve zbunjeniji, uplašeni, jer im se uloga u odnosu na pre 20 godina jako promenila. Muškarci ne treba da se plaše da žena bude jaka."

Goca i Raša već godinama pokušavaju da putem vantelesne oplodnje dobiju zajedničko dete. Borba za potomstvo dodatno je učvrstila njihov odnos.

"Mislim da parovi koji silno žele dete i pokušavaju da dobiju potomstvo, a ne mogu da ga imaju, osećaju bol do kraja života. Teško je pomiriti se s tim i uopšte nisam sigurna da li je teže muškarcima ili ženama. Morala sam da budem spremna da mi kao ženi koja je 14 godina starija od partnera on jednog dana kaže: ‘Slušaj, ja ipak sada želim da imam dete, a ti si već prešla granicu kada više fiziološki ne možeš da rodiš‘. Ja nemam prava da tog čoveka zadržavam pored sebe i ne zadržavam ga ni sada", bila je iskrena nedavno pevačica u emisiji "Mi danas".

Još fotografija Goce Tržan i Raše Novakovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna