Ljubavni život Nataše Bekvalac i posle tri neuspela braka uvek je zanimljiv za javnost. Lepa Novosađanka uvek je spremna za ljubav, a vremenom je, kako je i sama rekla, naučila da ispred svih voli sebe. Ko je dečko Nataše Bekvalac svi bi hteli da znaju, a pevačica priznaje da je još uvek sama, i da se navikla na život bez muškarca.

"Znam da bog ima planove za mene i ako ne deluje tako. Sve što se desi će mi biti potrebno i za moj rast. Ako se zaljubim to će biti kriminalno, meni veze ni na blizu nisu uspevale, ne znam kako bi bilo na daljinu, možda bi to bilo bolje za mene. Pomislim da mi treba muškarac kada mi treba fizička pomoć, ali za drugo ne znam. Naviknuta sam ovako, ne znam da li bi mi bilo lakše ili teže. Nije mi teret što sam samohrana majka",  rekla je Nataša za "Blic" i dodala da je njen život uprkos tome što nema emotivnog partnera potpuno ispunjen.

"Mene malo toga može da očara. Nisam ambiciozna u tom smislu. Kada radite ovaj posao sa ovolikom posvećenošću i odgovornošću i majka ste dvoje dece, to je više nego dovoljno i što mogu da obavljam", rekla je Nataša koje priznaje da njenoj starijoj ćerki Hani fali muška figura.

"Bilo je par flertova, ali se tu završilo. Ne znam zbog čega, možda sam krenula drugi niz. Ne zato što sam nadmena i dižem sebe u visine, ali možda sam konačno počela da cenim sebe na način na koji zaslužujem. Nije lako kad obavljate odgovorne uloge, naročito tu ulogu majke. U tom periodu gde je Hana, potrebna je preko muška figura, devojčice idealizuju svog muškarca u odnosu na svog tatu. Ja verujem da je Bog nama dao najbolje. Možda će bez obzira što nemaju to, moći da naprave viziju toga što žele. Naročito što imaju mamu koja je mnogo grešila, ali verujem da će moje devojčice izrasti u stabilne i samostalne žene, što je moj cilj. Ali ja imam pomoć. Jovane koja živi sa mnom, pomoć roditelja, pomoć sestara, to mi je važno i neophodno", objasnila je za "Pink" Nataša.

Pogledajte još fotografija Nataše Bekvala cu galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna