Ivana Pavković i Petar Mitić upoznali su se u takmičenju "Zvezde Granda", gde su oboje započeli svoje muzičke karijere. Počeli su da nastupaju zajedno, zatim i da se druže, ali nisu slutili da će se među njima roditi ljubav.

"Ne, uopšte. Baš smo se družili i gledala sam u početku na njega kao na nekog starijeg brata. Bila je to turneja "Zvezda Granda" u Crnoj Gori. I on je tada imao devojku, ja sam imala dečka, nismo ni gledali jedno na drugo kao na partnere. Savetovali smo tada jedno drugo. Baš mi nikada nije padalo na pamet da nas dvoje možemo biti zajedno. Kada smo se vratili sa te turneje, često smo zajedno radili. Tako smo se zbližili i valjda se to pretvorilo u ljubav", rekla je Ivana jednom prilikom za "Glossy".

Petar Mitić priznao je da je pre nego što je upoznao Ivanu vodio pravi momački život, ali da je već posle mesec dana njihove veze znao da je ona prava za njega.

"Znao sam posle mesec dana. Posle tih prvih mesec dana, znao sam da mogu da provedem ceo život sa njom. Pre nje, ja sam imao utisak da nikada nisam bio u ozbiljnoj vezi. Bio sam jako nestašan. Jednostavno mlad čovek, željan svega. Sve je to, u jednu ruku, i normalno. Nikada tu nije bilo nekih nedozvoljenih stvari, ali dođe mlad čovek iz malog u veliki grad, a taj grad te prihvati oberučke. Stalno sam izlazio, društvo, prijatelji... I verovatno sam u jednom trenutku osetio da je vreme da se smirim i da nađem nekoga sa kim bih mogao da provedem život", iskren je bio Mitić.

Petar je rodom iz Vranja, a Ivana iz Bora, a njihova veridba odigrala se na, za današnje vreme, ne tako uobičajen način. Pevač je ispričao da je siguran da je njegova sadašnja supruga priželjkivala romantičnu prosidbu kao iz filma, a umesto toga on se odlučio za tradicionalnu - tražio je njenu ruku od njenih roditelja.

"Ona je bila devojka koja je maštala o romantičnoj veridbi, voli iznenađenje, ruže, latice. Međutim, kod nas dole u Vranju je malo drugačiji običaj. Kod nas je običaj da se prvo pitaju roditelji. Ja sam poštovao tradiciju, što se njoj uopšte nije dopalo. Ona je ostala trudna i kako sada treba da pričamo o prosidbi koja je faktor iznenađenja? Ja njoj kažem: 'Idi ti lepo u Bor. Spremi ćaleta i kevu i ja dolazim s mojima da ti tražim ruku, pa ako daju, daju, da te vodimo!' Sve je bilo po tradiciji. Bilo je super, jako emotivno. Koliko god da je njoj ovo bilo super, veruj mi da je ona maštala o drugačijoj prosidbi, ali do toga nije došlo", ispričao je pre tri godine Petar.

Par se venčao u julu 2016. godine, a iste godine u novembru rodio im se sin Vujadin.

"Mi smo bili voljena i pažena deca i trudimo se da tako bude i našem detetu. Imamo i veliku podršku naših roditelja, oni nam dosta pomažu. Kada smo dobili dete, počeli smo na sve drugačije da gledamo. Sada imaš daleko veću odgovornost. Moraš više da trudiš, da grabiš, da se boriš. Sada imam dodatni motiv da uspem u poslu, a dete je taj motiv. Znamo za koga se borimo", rekao je jednom prilikom pevač.

Pre nekoliko meseci, Ivanu i Petra obradovala je vest da je pevačica drugi put trudna, a sreća je dodatno uvećana kada su saznali da nosi blizance.

U njihov dom uskoro stižu još dva dečaka, a Vujadin jedva čeka rođenje mlađe braće.

"Sin je najuzbuđeniji. Naravno, prvo dete ume da bude ljubomorno, vodimo računa o tome. On nikada nije bio ljubomoran, generalno je jako dobar i jako se raduje", rekla je nedavno Ivana, kojoj je termin za porođaj u septembru.

Još fotografija Ivane Pavković i Petra Mitića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanapavkovic Ivana Pavković i Petar Mitić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna