Koncert Andree Bočelija je jedan od glavnih događaja muzičke sezone u Beogradu, a nastup sa ovim slavnim italijanskim tenorom će ostati veliki doživljaj za Jelenu Tomašević

Zanimljivo je da ni Bočeli ni Jelena nemaju formalno muzičko obrazovanje. Bočeli je završio prava, a Jelena studije medija i komunikacije. Takođe, oboje su u muziku ušli kroz različita takmičenja. Podsetimo, naša pevačica je pobedila, svojevremeno, u šou programu "3K Dur", a nikad nije išla u muzičku školu. 

"Htela sam da upišem i muzičku školu i solo pevanje, ali su me nastavnici na prijemnom ispitu uslovili da, ili ću da pevam u KUD tehnikom kojom sam dotad pevala, ili ću da pohađam muzičku školu i da pevam tehnikom operske muzike", ispričala je Jelena za Kurir. "Odlučila sam da ostanem u "Abraševiću". Žao mi je što su postavili taj uslov, jer mislim da sam mogla oba načina pevanja da iznesem."

Jelena Tomašević na Santoriniju
Screenshot / Instagram / jelenatomasevic_official 

Jelena se već dugo divi Andrei Bočeliju, a prisetila se i kako je njen frizer Aleksandar Kapriš, pre više od deset godina, proročki najavio da će ona nastupati sa slavnim Italijanom.

"Neposredno posle Evrovizije 2008. godine, sređivao mi je frizuru i pustio sa Jutjuba snimak Bočelijevog koncerta iz Toskane. Dok smo se divili njegovom izvođenju dueta sa Sarom Brajtman, izgovorio je: `Ovako ćeš i ti s njim jednog dana.` Da mi je neko rekao da će se to stvarno desiti, verujem da bih tada pala sa stolice, ha-ha-ha!

A eto desilo se 14 godina kasnije i još sam pod utiskom mog gostovanja kod maestra Bočelija. To je ostvarenje mog sna. Kada sam bila na njegovom koncertu 2005. u Areni, pomislila sam kada je ovaj glas ovako divan za slušanje, kako li bi tek bilo zapevati s ovim čovekom", ispričala je Jelena. 

O Bočelijevom koncertu se još uvek priča, a ko je od poznatih ličnosti prisustvovao, pogledajte u galeriji slika!

ATA / Antonio Ahel Poznati na Bočelijevom koncertu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna