Ceca Ražnatović "Zvezdama Granda" se priključila u nedavno završenoj, 15. sezoni, gde je imala grupu kandidata kojima je bila mentor. Mladi pevači ne kriju da su oduševljeni saradnjom sa folk zvezdom, za koju kažu da je veoma prirodna, druželjubiva i puna razumevanja i podrške.

Među Cecinim kandidatima bila je i Maja Milutinović, takmičarka iz Niša, koja je došla do finala. Maja je sada ispričala kakva je Ceca zapravo van kamera i koje trenutke sa proba će pamtiti.

"Zaista predivna. Iskreno, nisam očekivala da je najveća balkanska zvezda toliko veliki čovek, divna osoba. Toliko je prijatno u njenom društvu, topla, srdačna, spremna da pomogne, da se aktivno bavi svakim segmentom našeg nastupa. Sa njom možete da pričate o bilo čemu, i važnim stvarima ali i onim opuštenim, da se samo ćaska uz kafu", rekla je Maja za "Grand Online".

Kada je prvi put trebalo da dođu na probu, kandidati nisu očekivali da će tamo zateći Cecu, te su se pozitivno iznenadili.

"Pošto nam je javljeno da će i Ivana Peters raditi sa nama kao član Cecinog tima, nisam očekivala da ću videti Cecu na probi. Međutim, prva proba, mi sedimo, ona ulazi, mi u šoku, kao: 'Vau'. Izljubila nas je i izgrlila sve, i već mi je bilo jasno o kakvoj divnoj ženi i energiji se radi", objasnila je mlada pevačica.

Ceca je nedavno i sama govorila o tome da smatra da pevače na početku karijere treba podržati i davati im vetar u leđa, a ne kritikovati ih.

"Ja sam uvek bila za to da se deca podržavaju, da im budemo vetar u leđa, a ne da im nalazimo mane. Jer i za te mane postoji lep način da se nekome saopšte, i da mu se ukaže na grešku, ja nisam za to da se neko kritikuje i da mu se nabijaju kompleksi, pogotovo na početku karijere kad su oni željni dokazivanja", rekla je nedavno folk zvezda, koja je ugovor sa "Grandom" potpisala na tri godine, te će je publika još dve sezone gledati kao člana žirija.

Neka od Cecinih modnih izdanja sa snimanja "Zvezda Granda" pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Moda za Zvezde Granda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna