Takmičar Žarko Madžić bio je u Cecinom timu, a sada je otkrio da je pevačica svim kandidatima bila vrlo posvećena i da se prema njima ponašala kao drugarica.

"Ono što me je oduševilo kod nje jeste što se prema svima u timu ponašala kao jednaka nama. U milisekundi mi odgovara na poruke. Recimo imao sam svirku sa koleginicom iz takmičenja, poslali smo joj zajedničku sliku, a ona je odgovorila odmah i pozdravila nas",  oduševljeno je ispričao pevač za "Grand Online".

Žarko je istakao i da je Ceca potpuno prizemna i skromna osoba, te da se ni u jednom trenutku ne ponaša kao zvezda, iako je jedna od najpopularnijih pevačica na čitavom Balkanu.

"Bez ikakvog dodvoravanja, ali takva veličina estradna je isto tolika i ljudska veličina. Posvećena kandidatima i neočekivano da je žena tog kalibra toliko prizemna i normalna. Jednom smo sedeli nas par, a ona nam je pričala o koncertu na Ušću kada je bilo oko 150 hiljada ljudi kao o nečemu toliko nebitnom, kao kad me pozove moja mama koja taksira da mi kaže da je vozila čoveka od hotela do aerodroma, tim tonom. Najnormalinje, bez bilo kakvog hvalisanja i tripa, a to je samo jedna od stvari", ispričao je takmičar jednu od situacija sa Cecom i dodao:

"Nisam imao osećaj da sedim sa zvezdom već sa prijateljem, ali je to ona napravila tako brzo, da među nama nema nikakve razlike."

Ceca je nedavno otkrila da je ugovor sa "Grandom" potpisala na tri godine, te da će je publika još dve sezone gledati u popularnom takmičenju. Ona je istakla i da smatra da kandidatima treba pružiti podršku, a ne "seći im krila" na samom početku karijere.

"Ja sam uvek bila za to da se deca podržavaju, da im budemo vetar u leđa, a ne da im nalazimo mane. Jer i za te mane postoji lep način da se nekome saopšte, i da mu se ukaže na grešku, ja nisam za to da se neko kritikuje i da mu se nabijaju kompleksi, pogotovo na početku karijere kad su oni željni dokazivanja", rekla je nedavno folk zvezda.

Neka od Cecinih modnih izdanja sa snimanja "Zvezda Granda" pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Moda za Zvezde Granda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna