Kod Jovana Memedovića publika najviše voli što je "sasvim prirodan", baš u skladu sa imenom svoje emisije zbog koje putuje po celoj Srbiji, kao i širom sveta.

Međutim, pred snimanje svakog kviza "Potera" i on mora da se povinuje strogim televizijskim pravilima i dozvoli da ga našminkaju.

"Prvo treba da mi stavite puder, a zatim dolazi i onaj drugi puder", objasnio je Memedović svojoj koleginici sa televizije koja ga je pratila u emisiji "Leto u Srbiji" dok se pripremao za rad. Ona se ponudila i da zameni profesionalnu šminkerku i otkrije gledaocima Jovanove tajne.

jovan memedovic.jpg
Youtube / RTS Prikazuje 

"Od šminke mi još stave senku i to je to", kaže Memedović koji se već, kako je priznao, navikao na scensku šminku. "Ne, ne, ne stavljajte mi lak još, prvo na kosu ide gel, ali to ću ja sam. Na kraju, lak."

Memedović je jedno od najpopularnijih TV lica, a za "Poteru" mu je, kaže, najteže da pred emisiju odabere maramicu koju nosi u džepu sakoa. "Toliko toga ima da mi nije lako. Zato skoro nikad i ne biram sasvim sam, već mi pomognu i drugi da bi sve to bilo idealno.

Najveći izazov mu je da opusti same takmičare. "Ja sam već naviknut na rad na televiziji. Međutim, oni su tu prvi put, ima dosta ljudi na snimanju, a pritom treba i da odgovaraju na pitanja. Zato ja s njima uvek unapred popričam i želim da im Potera prođe što prijatnije." 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna