Kada je postala članica kraljevske porodice, Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton prošla je kroz brojne obuke, a naučila je, između ostalog, kako da pozira i da gotovo uvek ispadne savršeno na fotografijama.

"Vojvotkinja od Kembridža prošla je medijsku obuku, a ja ću vam otkriti mali trik kojim se služi. Ona je sad već istrenirana da uvek bradu drži paralelno sa zemljom. Ne naginje je prema dole, ne naginje je prema gore, i to joj osigurava laskavu fotografiju baš svaki put", rekla je Miranda Holder, poznata londonska stilistkinja i stručnjak za kraljevsku porodicu.

Nakon ove njene izjave usledili su brojni komentari da Kejt Midlton nisu potrebni trikovi, jer ona i u prirodi, kao i na fotografijama, izgleda odlično.

Kejt Midlton u haljini Roksande Ilinčić
Profimedia 

"Mnogo vas mi je napisalo da Kejt izgleda odlično na fotografijama zato što i uživo dobro izgleda, bogata je i ima stiliste. To nije istina", odgovorila je Miranda na društvenim mrežama.

Ona je dodala da iz iskustva zna da mnogi lepi ljudi mogu da ispadnu loše na fotografijama.

"Nakon godina rada sa supermodelima i slavnima, mogu vam reći da možete biti najlepša osoba na svetu i svejedno izgledati loše na fotografijama. Zato je tajna u vašem odnosu s kamerom i poziciji vaše vilice. Ako je prenisko, nije dobro. Ako je previsoko, definitivno nije dobro. Ne želimo da vam gledamo u nozdrve", zaključila je ona.

Još fotografija Kejt Midlton možete pogledati u galeriji ispod.

Profimedia Stilska pravila odlično obučene žene!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna