Olivija Njutn-Džon, muzička i glumačka zvezda koja je uživala svetsku slavu i ostvarila fantastičnu karijeru nakon glavne uloge u filmu "Briljantin", umrla je u 74. godini. Vest je potvrdio njen suprug. Olivija se borila sa karcinomom dojke, a zatim i metastazama, punih 30 godina. 

U izjavi objavljenoj na društvenim mrežama, Džon Isterling je napisao: "Dama Olivija Njutn Džon (73) je preminula mirno ovog jutra, na svom ranču u Južnoj Kaliforniji, okružena porodicom i prijateljima. Molimo sve da poštuju privatnost porodice tokom ovog teškog perioda.

Olivija je bila simbol trijumfa i nade tokom 30 godina, koliko se borila sa rakom dojke. Inspiracija njenog isceljenja i pionirsko iskustvo sa biljnom medicinom se nastavlja u Fondaciji Olivija Njutn-Džon, koji je posvećen istraživanju biljne medicine i karcinoma."

Glumci, pevači i publika se opraštaju od Olivije na društvenim mrežama, a među prvima se oglasio Džon Travolta.

"Najdraža moja Olivija, ti si toliko učinila da nam život svima bude bolji", napisao je glumac. "Tvoj uticaj je bio neverovatan. Toliko te volim. Srešćemo se mi svi opet i opet ćemo biti zajedno.

Bio sam tvoj od prvog trenutka kad sam te ugledao i biću tvoj zauvek! Tvoj Deni, tvoj Džon!"

olivija njutn dzon
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna