Kolumbijska pevačica Šakira i španski fudbaler Žerar Pike upoznali su se na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2010. godine, u Africi, a čitav svet od tada je pomno pratio dešavanja u njihovom odnosu. Dve godine kasnije dobili su sina Milana, a 2015. i mlađeg Sašu. Iako su delovali kao skladan par, donelu su odluku da se rastanu.

"Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju", poručili su Šakira i Pike, a španska štampa tvrdi da su se rastali zbog neverstva. Navodi se da je Pike imao aferu sa dvadesetogodišnjom studentkinjom, koja je radila kao hostesa u Barseloni, a njen identitet za sada nije otkriven. Slavni fudbaler navodno je viđen sa ljubavnicom više puta, na kraju je za njihove susrete saznala i Šakira.

Iako o pomirenju nema ni govora, par je uspeo da pronađe zajednički jezik oko starateljstva nad sinovima. Kako izveštavaju strani mediji, kolumbijska pjevačica i španski fudbaler doneli su zajedničku odluku da će sinovi pola meseca provode sa majkom, pola sa ocem.

Šakira  se pridržava dogovora, pa je s decom krenula na putovanje po Americi. Obišli su San Dijego, Meksiko i na kraju Los Anđeles gde ih je predala Pikeu.

Fudbaler će sa sinovima provesti naredne dve nedelje  u svom stanu u centru Barsalone u kom je živeo pre nego što je počeo da živi sa Šakirom.

Iako Pike ima ispunjen raspored s treninzima i utakmicama, pretpostavlja se da će mu članovi porodice pomoći oko briga nad dečacima. 

U međuvremenu advokati pevačice i fudbalera nastavljaju s traženjem pravog rešenja, budući da Šakira želi da se preseli u Majami sa dečacima, a Pike želi da ostanu u Barseloni.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna